Naamgeving

Statutaire naam: Stichting Vrienden Hospice Heuvelrug. De Stichting Vrienden Hospice Heuvelrug is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 41186991.

IMG 9731Doelstelling Stichting Vrienden Hospice Heuvelrug

De Stichting Vrienden Hospice Heuvelrug verwerft middelen om activiteiten en voorzieningen te financieren die niet gedekt worden door de algemene middelen en bedoeld zijn voor het bevorderen van het algemeen welzijn van de gasten van het hospice en/of palliatieve zorg in de regio.

Het bestuur van de Stichting Vrienden Hospice Heuvelrug richt zijn activiteiten voornamelijk op het werven en informeren van donateurs die gedurende een zekere periode, of door eenmalige gift, schenking, erfstelling, legaat of andere baten te kennen geven de activiteiten van hospice Heuvelrug en de palliatieve zorg in de regio te willen ondersteunen. Daarnaast worden fondsen en instanties benaderd met het verzoek om tevoren omschreven projecten te financieren.

Steunt u ook de Club van 100?

De Club van 100 is een kring van sponsors, bestaande uit particulieren, bedrijven en instellingen die jaarlijks minimaal €100 doneren aan de Stichting Vrienden Hospice Heuvelrug (SVHH).

Relaties ontmoeten
Met uw bijdrage blijft het voortbestaan van hoogwaardige en gecertificeerde hospicezorg in de regio Zeist gegarandeerd. Als lid van de Club van 100 wordt u uitgenodigd voor de open dag van hospice Heuvelrug, die gekoppeld is aan de nationale Dag van de Palliatieve Zorg. Tevens ontvangt u tweemaal per jaar het Nieuwsblad van hospice Heuvelrug: het huis van de tijd en kunt u bijzondere themabijeenkomsten bijwonen, waar u andere relaties kunt ontmoeten en geïnformeerd kunt worden over de toekomst van hospice Heuvelrug.
Als lid van de Club van 100 kunt u desgewenst uw (bedrijfs)naam op de website vermelden.

Wilt u meer informatie of u aanmelden voor de Club van 100? Neemt u dan contact op met het hospice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur

Het bestuur is als volgt samengesteld:

De heer H. Vermeulen - voorzitter

Mevrouw S. Winters – secretaris

De heer S. Dijkstra – penningmeester

Mevrouw D. Swart - fondsenwerver

 

Organisatie en contact gegevens

Stichting Vrienden Hospice Heuvelrug

Postbus 955

3700 AZ Zeist

Telefoon 030 698 42 80

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bankrekeningen

ING bank

NL67 INGB 0007 3336 63

ten name van Vrienden Hospice Heuvelrug

 

Rabobank

NL07 RABO 0395 2338 01

ten name van Vrienden Hospice Heuvelrug

 

RSIN (fiscaal nummer): 805129005