Het jaar 2016 is afgesloten met een positief resultaat van € 31.700 (tegenover een positief resultaat in 2015 van €7.600). De baten 2016 waren € 30.000 hoger dan het jaar daarvoor. Deze stijging is nagenoeg volledig veroorzaakt door bijdragen uit nalatenschappen. De bijdragen van donateurs laten de laatste 3 jaar een jaarlijkse daling van ongeveer 10% zien. 

De grootste kostenpost betreft een bijdrage in de salariskosten van de coördinator vrijwilligers, de naastenbegeleiding en de geestelijk verzorging.

In 2016 zijn activiteiten gestart om financiële middelen te werven waarmee een belangrijk deel van de kosten van de nieuwe huisvesting van het hospice kunnen worden gedekt. Deze verhuizing is gepland in 2018.

Het bestuur is dankbaar voor alle financiële bijdragen van het afgelopen jaar en de grote betrokkenheid van gasten, hun verwanten, medewerkers en vrijwilligers. Zij allen hebben hun bijdrage geleverd aan kwalitatief hoogwaardige hospicezorg.

Een verkort overzicht van de financiële stand van zaken per 31 december 2016 en de resultaten over 2014 t/m 2016 treft u hieronder aan.

Als u belangstelling heeft voor een meer gedetailleerd inzicht in het resultaat kunt u die informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik hier voor de verkorte jaarrekening van de Stichting Vrienden hospice Heuvelrug