Breng je stem uit op Carla
Carla Meeng, vrijwilliger van hospice Heuvelrug is genomineerd voor vrijwilliger van het jaar in Zeist. Nu hebben we stemmen voor haar nodig en daar kan jij bij helpen!!
carla meeng.jpgHet zou leuk zijn als jullie en anderen uit je omgeving een stem willen uitbrengen op  uitbrengen op haar.

Hoe meer stemmen zij krijgt des te groter de kans dat zij vrijwilliger van het jaar wordt.

Klik op de bijgaande link om je stem uit te brengen: https://nl.surveymonkey.com/r/C6L3Q6M. Je komt direct in het formulier. Deze link is van de vrijwilligerscentrale Zeist en niet van Warande. Je gaat direct naar het formulier van Surveymonkey. Bij de eerste vraag staat Carla Meeng bovenaan!! Stemmen kan tot 30 november.

Maandag 7 december 2020, de Dag van de Vrijwilliger, vindt in Zeist de uitreiking plaats van de Zeister Vrijwilligersprijzen 2020.

De prijs is in het leven geroepen door de gemeente Zeist in samenwerking met de vrijwilligerscentrale om vrijwilligers te waarderen voor hun inzet.

Carla werkt al sinds 2002 als vrijwilliger in het hospice. Toen in 2011 de toenmalige coördinator van de groep kookvrijwilligers haar functie neerlegde, heeft Carla deze taak enthousiast overgenomen naast haar werk als kook- en zorgvrijwilliger. Door haar inzet, motivatie en enthousiasme als vrijwillige coördinator van de kookgroep, is de kookgroep uitgegroeid tot een hechte groep betrokken vrijwilligers die vol enthousiasme van maandag t/m zaterdag voor alle gasten kookt.

Carla heeft haar functie als coördinator van de kookgroep en als kokkie helaas kortgeleden om fysieke redenen neer moeten leggen. Maar gelukkig blijft zij nog wel actief als zorgvrijwilliger in het hospice.

Dus, breng je stem uit op Carla!