Op zondagmiddag (Pinksterzondag) 20 mei wordt er een muzikale middag georganiseerd in het Beauforthuis te Austerlitz. De middag start om 15.00 uur en is rond 17.30 uur afgelopen.

Er zijn optredens van pianoduo Maurer-Van Beek die tangomuziek spelen en Denise Jannah, een jazz zangeres die begeleid wordt door gitarist Wolf Martini. In de pauze zal Bas de Jong van De Witte Os wijn schenken (deze wijn kan ook gekocht worden en de opbrengst komt ook ten goede aan hospice Heuvelrug. Kosten van een kaart zijn € 20,00 per kaart, kaarten zijn via de website van het Beauforthuis te bestellen: www.beauforthuis.nl.

Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede aan hospice Heuvelrug en worden gebruikt ten behoeve van de nieuwe inrichting. Klik hier voor het programma van deze dag.