Hospice Heuvelrug heeft van KBA Bedrijfsadministratie (het bedrijf van Rune Köster) en
Tof Bloemen Zeist kerststukjes gekregen om zo de kerst op het hospice wat op te vrolijken.

Carla Meeng, vrijwilliger van hospice Heuvelrug in Zeist, is verkozen tot vrijwilliger van het jaar in Zeist. Marcel Fluitman, wethouder van Welzijn en Cultuur, reikte de prijs aan haar uit.

Vanwege de corona maatregelen is een feestelijke overhandiging nog even uitgesteld.

Breng je stem uit op Carla
Carla Meeng, vrijwilliger van hospice Heuvelrug is genomineerd voor vrijwilliger van het jaar in Zeist. Nu hebben we stemmen voor haar nodig en daar kan jij bij helpen!!

Met dank aan Stichting Vrienden van Hospice Heuvelrug.

‘Ik heb altijd gedacht, als ik stop met de praktijk, dan wil ik geen cadeau voor mezelf maar ga ik geld inzamelen voor twee goede doelen: hospice Heuvelrug en het Utrechts Landschap’, vertelt huisarts Inge Groenewegen.

Het hospice heeft in 2019 een ware metamorfose ondergaan.

Vrijdag 11 september kregen alle gasten van hospice Heuvelrug een prachtig boeketje bloemen aangeboden door de Zonnebloem.

Op zaterdag 9 november organiseerde HealthCenter Hoenderdaal een spinningmarathon. De opbrengst kwam geheel ten goede aan hospice Heuvelrug in Zeist.

Huis van de tijd is de jaarlijkse uitgave van hospice Heuvelrug.

Wie fietst er mee voor hospice Heuvelrug in Zeist?