Hospice Heuvelrug zoekt zorg- en kookvrijwilligers. Maak jij het verschil voor onze gasten?

Vrijdag 11 september kregen alle gasten van hospice Heuvelrug een prachtig boeketje bloemen aangeboden door de Zonnebloem.

Op zaterdag 9 november organiseerde HealthCenter Hoenderdaal een spinningmarathon. De opbrengst kwam geheel ten goede aan hospice Heuvelrug in Zeist.

Huis van de tijd is de jaarlijkse uitgave van hospice Heuvelrug.

Wie fietst er mee voor hospice Heuvelrug in Zeist?

Vanwege de corona maatregelen is een feestelijke overhandiging nog even uitgesteld.

Zaterdag 12 oktober aanstaande is de jaarlijkse open middag van hospice Heuvelrug. Tussen 13.00 en 16.00 uur kunt u de open middag van hospice Heuvelrug bezoeken.

Met dank aan Stichting Vrienden van Hospice Heuvelrug.

Een heerlijke maaltijd bereid door kookvrijwilligers

Het hospice heeft in 2019 een ware metamorfose ondergaan.

Op zaterdag 6 juli jongstleden is het 'Goede doelen diner' weer georganiseerd door Rotary Driebergen.