Vrijdagmiddag 29 maart vond op het hospice een bijzonder huiskamerconcert plaats met 2 gastmuzikanten.

Zondag 31 maart organiseerde HESOUND uit Zeist in het Torenlaantheater een geweldige benefietmiddag voor het hospice Heuvelrug.

Op 31 maart organiseert HESOUND een benefietoptreden 'Hollandse middag' in het Torenlaantheater in Zeist met muziek van eigen bodem. Alle artiesten treden belangeloos op. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting Vrienden van Hospice Heuvelrug.

Vandaag is een start gemaakt met het opknappen van de keuken: het hart van ons hospice.

De spinning marathon van afgelopen zondag 10 november heeft een bedrag opgebracht van
€ 1.368,00.

Vandaag zijn de schilders gestart met het opknappen van de gang van het hospice.

Ook dit jaar wordt er weer een spinning marathon georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het hospice Heuvelrug.

Op 31 maart organiseert HESOUND een benefietoptreden 'Hollandse middag' in het Torenlaantheater in Zeist met muziek van eigen boden. Alle artiesten treden belangeloos op. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting Vrienden van hospice Heuvelrug.

Zaterdag 13 oktober is er van 13.00 tot 16.00 uur een open middag op het hospice Heuvelrug.

Zondag 27 januari heeft het hardloopteam van hospice Heuvelrug deelgenomen aan de Winterrun voor Kika in Utrecht.

Vrijdag 27 juli zijn de kinderen van de heer Deckers op het hospice Heuvelrug tijdens een koffiemoment langsgekomen.