Wie fietst er mee voor hospice Heuvelrug in Zeist?

Zaterdag 12 oktober aanstaande is de jaarlijkse open middag van hospice Heuvelrug. Tussen 13.00 en 16.00 uur kunt u de open middag van hospice Heuvelrug bezoeken.

Donderdag 13 juni is het hospice ge-audit door drie auditoren van Prezo.

Een heerlijke maaltijd bereid door kookvrijwilligers

Op dinsdag 4 juni 2019 bezocht Yoko Kobayashi het hospice. Yoko heeft in Nederland gestudeerd, zij woont en werkt in Japan.

Op zaterdag 6 juli jongstleden is het 'Goede doelen diner' weer georganiseerd door Rotary Driebergen.

Van 8 tot en met 10 juni 2019 vindt de Roparun plaats. De Helden van Zeist rennen tijdens deze Roparun een koppelbed bij elkaar voor het hospice.

Op 7 juli was er een gast van het hospice 36 jaar getrouwd.

Dit jaar was het hospice Heuvelrug als goed doel gekoppeld aan de Hoenderdaal Masters.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Een team levert een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Wil jij meelopen voor hospice Heuvelrug of ken je iemand die dit zou willen? Schrijf je dan snel in.