De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Een team levert een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Donderdag 13 juni is het hospice ge-audit door drie auditoren van Prezo.

Vrijdagmiddag 29 maart vond op het hospice een bijzonder huiskamerconcert plaats met 2 gastmuzikanten.

Op dinsdag 4 juni 2019 bezocht Yoko Kobayashi het hospice. Yoko heeft in Nederland gestudeerd, zij woont en werkt in Japan.

Zondag 31 maart organiseerde HESOUND uit Zeist in het Torenlaantheater een geweldige benefietmiddag voor het hospice Heuvelrug.

Van 8 tot en met 10 juni 2019 vindt de Roparun plaats. De Helden van Zeist rennen tijdens deze Roparun een koppelbed bij elkaar voor het hospice.

Vandaag is een start gemaakt met het opknappen van de keuken: het hart van ons hospice.

Dit jaar was het hospice Heuvelrug als goed doel gekoppeld aan de Hoenderdaal Masters.

Vandaag zijn de schilders gestart met het opknappen van de gang van het hospice.

Wil jij meelopen voor hospice Heuvelrug of ken je iemand die dit zou willen? Schrijf je dan snel in.

Op 31 maart organiseert HESOUND een benefietoptreden 'Hollandse middag' in het Torenlaantheater in Zeist met muziek van eigen boden. Alle artiesten treden belangeloos op. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting Vrienden van hospice Heuvelrug.