Ook dit jaar wordt er weer een spinning marathon georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het hospice Heuvelrug.

Zaterdag 13 oktober is er van 13.00 tot 16.00 uur een open middag op het hospice Heuvelrug.

Op zondagmiddag (Pinksterzondag) 20 mei wordt er een muzikale middag georganiseerd in het Beauforthuis te Austerlitz. De middag start om 15.00 uur en is rond 17.30 uur afgelopen.

Vrijdag 27 juli zijn de kinderen van de heer Deckers op het hospice Heuvelrug tijdens een koffiemoment langsgekomen.

‘Een voorrecht om hier te mogen werken’
Nicole Groothuis heeft, voor haar studie Toegepaste Psychologie, onderzoek gedaan naar wat de beweegredenen en motieven zijn om vrijwilligerswerk te doen in hospice Heuvelrug. Tijdens haar onderzoek heeft zij uitgebreid vrijwilligers geïnterviewd. Deze interviews vonden plaats in het hospice. Hierdoor is zij vaak in het hospice geweest en heeft zij kunnen zien hoe een hospice werkt. Een korte impressie vanuit haar.

AH Kerckebosch in Zeist stelt in augustus de flessenautomaat beschikbaar voor het hospice.

Een klein koor van hospice vrijwilligers zingt ‘Het huis van de tijd’ als welkom aan het begin van de avond. Dat is het huisgedicht van het hospice, op muziek gezet door de vorige dirigente van het koor. Er zijn ongeveer 20 familieleden, waaronder een kleindochter van 5. Samen met de vrijwilligers en verpleegkundigen zitten we in een halve cirkel rond een mooi versierde tafel.

Een grote groep sportievelingen loopt tijdens de Heuvelrugloop op zaterdag 16 juni voor hospice Heuvelrug in Zeist. De Heuvelrugloop is het jaarlijkse hardloopevenement in Maarn. Hospice Heuvelrug is een kleinschalig gastenhuis, waar liefdevolle en respectvolle zorg wordt geboden aan mensen in de laatste levensfase.

Vorig jaar verbleef Pim Boogert met poes Juultje in het hospice. Pim was een echte verzamelaar van ‘gadgets’: spullen om te koken, te kamperen, muziek te luisteren en nog veel meer.

De muzikale middag bij het Beauforthuis brengt bijna € 2.000 op voor hospice Heuvelrug.

Op 19 november werd er een spinning marathon georganiseerd bij Sportcity in Zeist waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Vrienden van Hospice Heuvelrug.