Aanmelden foto CustomU komt in aanmerking voor opname in hospice Heuvelrug als uw specialist of huisarts verwacht dat uw levensduur niet langer is dan drie maanden. Als uw ziekteproces nog niet zover is, of als het uw intentie is om thuis te blijven en u het hospice als het ware "achter de hand" wilt houden, kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Dat is overigens geen garantie dat er op een later moment ook daadwerkelijk een plek voor u is.

 

Beschikbare plaatsen worden bekend gemaakt via het Netwerk Palliatieve Zorg. Uw huisarts of ziekenhuis kan ook deze informatie vinden via Zorgspoor een landelijke site waar huisartsen, ziekenhuizen en instellingen zorg zoeken en aanbieden.

 

Aanmeldprocedure

U kunt op eigen initiatief hospicezorg aanvragen. Ook een relatie, familielid, de huisarts, de thuiszorg of het ziekenhuis kunnen de aanmelding voor u verzorgen. Hiervoor neemt u contact op met de dienstdoende verpleegkundige van het hospice die u verdere informatie verstrekt en het aanmeldingsformulier invult.

 

De dienstdoende verpleegkundige van het hospice is bereikbaar via telefoonnummer 030 698 42 80. U kunt eventueel ook via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vragen of het hospice contact met u kan opnemen.