In maart 1999 begon Willy van Driel als zorgvrijwilliger in het hospice en in maart 2017 heeft zij helaas, om gezondheidsredenen, haar werkzaamheden moeten beëindigen.

Met vele vrijwilligers heeft Willy prettig samengewerkt. Ook waren er talrijke ontmoetingen tijdens thema- en feestavonden en werden ervaringen uitgewisseld in het intervisie-groepje. Die herinneringen zal Willy blijvend bij zich dragen. Dankzij haar vaste zorgmaatje op de woensdagavond zal zij op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het hospice en de overgang naar een nieuw onderkomen. Ze neemt zich voor om na de verhuizing tijdens een Open Dag een kijkje te komen nemen.

Willy wenst verpleegkundigen en vrijwilligers het allerbeste toe en spreekt de hoop uit dat dit mooie werk een ieder evenveel voldoening zal schenken als het haar altijd heeft gedaan.

Willy van Driel