homepage foto

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat u een onjuistheid of onvolledigheid aantreft in de weergegeven informatie. U kunt uw eventuele opmerkingen kenbaar maken via het contactformulier. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving worden aangebracht. Het hospice aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie.

Hospice Heuvelrug is niet verantwoordelijk voor informatie op websites van derden. Ook niet als er een hyperlink naar een dergelijke website op deze site is opgenomen.

Op alle teksten en het gebruikte beeldmateriaal rust copyright, dat toebehoort aan hospice Heuvelrug. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd, anders dan voor huiselijk gebruik.

Privacy statement

Het hospice respecteert de privacy van de bezoekers van de website en zal informatie die ons via de website bereikt altijd vertrouwelijk behandelen. De gegevens zullen enkel worden gebruikt om de gevraagde informatie toe te sturen of contact met u op te nemen.

Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. U heeft recht op inzage, correctie en het verwijderen van uw persoonsgegevens. U kunt uw gegevens laten blokkeren door een bericht te sturen aan:

Hospice Heuvelrug

ter attentie van Wilma Verkerk, teammanager

Arnhemse Bovenweg 80

3708 AH Zeist

Clickgedrag

Op de website van hospice Heuvelrug worden algemene bezoekgegevens anoniem bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om het gebruik van de website te optimaliseren.

Het hospice behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op de website worden gepubliceerd.